Esküvőre

MatricaMágnes.hu - esküvői autódekoráció mágneses matrica

Esküvői autódísz? A mágnesmatrica erre is tökéletesen alkalmas! Díszítsd fel a nászmenet autóit egyedi, fényképes és neves mágneses matricákkal! A mágneses autódekorációt az esküvő után nyom nélkül eltávolíthatod az autókról.

Egy kicsit lejjebb görgetve találsz kész terveket a nászmenet autóira. Csak válaszd ki és rendeld meg azt, amelyik szimpatikus, küldj egy jó minőségű fényképet nevekkel, és az egyik grafikusunk elkészíti a végeredményt. A leendő mágnesmatricádról maximum néhány órán belül fogsz kapni egy fényképet. Ha megfelelő a terv, elkezdjük a szükséges mennyiség gyártását, és küldjük a csomagot a címedre!

Gyakori, hogy a párról készült fényképet (akár névvel ellátva) fotó méretű hűtőmágnesként ajándékba adják a násznépnek. Az ilyen ajándékokat is szívesen elkészítjük.

Természetesen van lehetőséged a lentiektől eltérő sablont, szöveget, színt, formát vagy méretet kérni. Ezt is ingyen megtervezzük, csak kérned kell! Erről részleteket itt találsz: MatricaMágnes.hu / TERVEZTESS INGYEN!

Tételek: 111 össz: 11
Mutat: 36
Drop items here to shop
Termék a kosárba került!