Mi az a mágnesmatrica?
Autódekoráció ragasztgatás nélkül!


Mi ez az anyag pontosan?

Képzelj el egy vékony gumilapot, amibe gyártás közben nagyon finom mágnesport kevertek - ennek az anyagnak a neve mágnesfólia. Az egyik felére kerül az a fólia, amire előzőleg a digitális képet nyomtattuk, majd egy UV szűrő réteggel biztosítjuk, hogy a napfény ne tegye tönkre a nyomtatást, ne fakuljanak ki a színek. A következő rajzon láthatod, hogyan épülnek egymásra a rétegek:

MatricaMágnes.hu - A mágnesmatrica felépítése, rétegei


A mágnesmatrica használata is pofonegyszerű!

Mivel szinte minden autó burkolata vas tartalmú, ezért a mágneses tárgyak hozzájuk tapadnak. Nincs ez másképp azzal a mágnesfóliával sem, amire nyomdai úton bármilyen grafikát fel tudunk vinni. Ez egy éppen annyira hajlékony és puha anyag, hogy az autó ívét fel tudja tökéletesen venni. Neked nincs más dolgod, mint az autóhoz érinteni arra a helyre, ahová rakni szeretnéd. A többit a mágnes elintézi. Ha le akarod venni, vagy csak áttennéd máshová, sérülés, nyom és eszközök nélkül leveheted 1 perc alatt (az 1 perc tartalmazza az autó megközelítését, a szomszédnak köszönést és a keréknyomás ellenőrzését is - némi pihenőidővel!).

Ha nem vagy biztos az autód burkolatának vastartalmában, próbáld ki egy hűtőmágnessel, vagy bármilyen mágneses tárggyal. Ha az autó magához vonzza, tökéletesen fog működni a mágnesmatrica is a kocsidon, így kérhetsz mágneses autó feliratozást, és használhatod az ebben a webáruházban kapható autómágneseket.

Előnye a megszokott matricával szemben, hogy bármikor leszedhető (például egy esküvő alkalmakor) speciális eszközök nélkül, nem hagy semmilyen nyomot, nem marad utána ragasztó, nem színezi el a fényezést, és lehet cserélgetni.

Hátránya, hogy 150 Km/h sebesség fölött lefújhatja a menetszél, de eddig a sebességhatárig az autó oldalán is megmarad! (Frissítés: 200 km/óra fölött is tapad! Videó itt!) Az autóról lelopni nem szokták, mivel ez még nem egy elterjedt technológia nálunk. Gyakorlatilag mindenki matricának nézi, mert nagyon vékony.

Az időjárás nem tesz kárt benne, az eső és hó nem árt neki, a napfény nem fakítja ki a színeket, a szél nem fújja le.

Tisztítani nedves ronggyal tudod, de figyelj oda, hogy felillesztés előtt az autódnak az a felülete is tiszta legyen, ahová rakni fogod.

Mire tudod használni a mágnesmatricát?

A mágnesmatricára bármit tudunk nyomtatni fotó minőségben, ezért rengeteg célra fel lehet őket használni. Válassz a következő kategóriák közül: